2017-11-13 07:01:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma nagyon jó a csapatmunkában

Napi horoszkóp november 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
Ma nagyon jó a csapatmunkában, ha kedvező benyomást kell tennie valakire, akkor itt a megfelelő alkalom. Némi elismerésre vagy jutalomra is számíthat. Ha kell, most kérjen szívességet, kölcsönt vagy fizetésemelést. Egy új barátra is szert tehet a nap folyamán.
 

Bika: IV. 20. - V. 20. 
A Hold ma még a Szűz jegyében áll, ám több bolygó támadja az ön jegyét, és így nem tud tárgyilagos maradni, hirtelen döntésekre kényszerül. Különösen anyagi dolgokban kellene nagyon óvatosnak lennie. Ne engedje meggondolatlan befektetésekre rábeszélni magát.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Szívesen dolgozik együtt másokkal. Kreativitása csúcspontra jut, használja ki az alkalmat az alkotásra – talán még önmagát is ámulatba ejti majd. Élvezze ennek a napnak minden nyugalommal teli pillanatát.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
A Hold estig még a Szűz jegyében áll. Ön szívesen nosztalgiázik, álmodozik – ezzel nincsen semmi gond, azt azonban ne hagyja, hogy ez hátrányosan befolyásolja mindennapi tevékenységeit, mert tiszta gondolatokra van szüksége. Ma új követeléseket tesznek az asztalára, és ezekkel meg kell küzdenie.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben tölti ezt a napot a partnerével. Kivéve, ha hajlamos a féltékenykedésre, önzésre vagy birtoklásra, mert ezek az érzések felerősödhetnek, és kellemetlenné tehetik a napját.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A Hold még az ön jegyében van. Itt az ideje, hogy tervezgessen, mert jól vág az esze és a szíve is a helyén van. Alkalmas idő ez tárgyalásokra, valamint a papírmunka és más apróságok elintézésére, amivel máskor nem szívesen bíbelődik.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
Kedvetlen, töprengő, borongós hangulatba kerülhet. Azon tűnődik, vajon ki is ön, és hol a helye ebben a világban. Egyedül a pozitív gondolkodás és az építő tettek ránthatják ki a rossz kedvből.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A legjobb, ha ezt a napot közösségben, csapatmunkával tölti. Ne féljen kimutatni sem otthon, sem a baráti körében, hogy mennyire szüksége van az elismerésükre.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Legyen óvatos odahaza és a háza körül, mert a bolygók egy háztartási baleset esélyét jelzik. Hiába dolgozik keményen, a dolgok ma valószínűleg nem a kedve szerint alakulnak. Ez azért van így, mert a gondolatait sokkal inkább az otthoni ügyek kötik le, s nem a munkájára összpontosít.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kedvező időszak ez bármilyen tanulmány megkezdéséhez. Meglehetősen energikus, és jól érzi magát, vágjon hát bele, és végezze el a feladatait. Most annyira jól haladhat velük, hogy ezzel másokra is jó benyomást tehet.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Ha eddig jól megvolt tartós kapcsolat nélkül, most lehetséges, hogy szenvedni fog az egyedülléttől. Ne habozzon megtenni az első lépést!
 

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében jár még. Ha általában óvatosan teszi a dolgát, akkor most se legyen ez másképp. Ez az időszak segíti abban, hogy sokkal több feladatot elvégezzen, mint máskor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: